Cautare

585 de rezultate pentru "ralisa oprea" (2.55 secunde)
Partidului anuntat al domnului Gabriel Oprea, partidul anuntat al domnului Octov Cozmanca pot fi solutii? ... Partidul domnului Oprea nu stiu ce este, partidului domnului Cozmanca poate fi ceva interesant.
Senatorul Cristian Diaconescu s-a alaturat grupului independentilor, a declarat, miercuri, Gabriel Oprea, ministru al Apararii si lider al grupului. ... Senatorul Cristian Diaconescu a demisionat din PSD si s-a afiliat grupului de parlamentari independenţi, a declarat pentru NewsIn Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului.
In plus, Rus este cel mai bun prieten si partener de biznis al lui Gabi Oprea, noul sef al lui Diaconescu si viitorul sef al partidului progresist cam cum s-o numi, pregatit sa preia cam jumate din PSD.
Liderul grupului deputatilor si senatorilor independenti, generalul (dezertor din PSD) Gabriel Oprea, a spus ca va onora invitatia adresata de catre seful statului pentru consultarile de la Cotroceni, independentii (dezertori din PSD si PNL) intentionand sa sustina un proiect propriu de revizuire a Constitutiei.
Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri - Costel Casuneanu si Marius Locic, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat ca inaintea sedintei in plen va avea loc o reuniune a Biroului Permanent, pentru trimiterea catre plen a raportului Comisiei juridice.DNA a cerut ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa sesizeze Senatul in vederea incuviintarii arestarii senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
Si daca nu e santajabila, care or fi fost ratiunile pentru care o persoana rationala s-a raliat dezertorului Gabriel Oprea?
'Prin motiune, se subliniaza inconsecventa actualilor guvernanti, dar si pozitia duplicitara a Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, fata de situatia pensionarilor militari. In text, se face referire la declaratiile ambigue ale lui Gabriel Oprea, cerandu-se demisia ministrului.
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a anuntat, sambata, la Poiana Brasov, ca actualul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, va fi candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
In ceea ce priveste un eventual inlocuitor al lui Vasile Blaga la sefia Ministerului de Interne, Radu Tudor a afirmat ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa il nominalizeze pe Gabriel Oprea, ministrul Apararii Nationale.
Reamintim, fara aportul celor 15 fugari grupati in jurul lui Gabriel Oprea, cel despre care Traian Basescu spunea candva ca este "seful mafiei personale a lui Adrian Nastase" (Oprea a fost recent "reevaluat pozitiv" de seful statului - n.a.), actualii guvernanti nu ar fi avut majoritate in Camera Deputatilor.
"Daca domnul Basescu are nevoie sa mareasca corul de aplaudaci si de tutari pe care ii cheama de obicei acolo cu Boc, cu Oprea, cu toti ceilalti, noi nu suntem interesati sa ne inscriem in corul tutarilor lui Traian Basescu.
"Am decis sa ma alatur echipei formate de ministrul Gabriel Oprea. ... De unde o avea Oprea bani, ca pentru Armata si slujitorii ei nu se prea gasesc?
Senatorul PNL Mario-Ovidiu Oprea este initiatorul unei propuneri legislative pentru modificarea si completarea Legii nr.339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope (L137/2011). ... Consiliul Legislativ a avizat pozitiv propunerea senatorului Mario-Ovidiu Oprea.
Gestul lui Vanghelie poate crea o problema din punct de vedere politic Intr-o emisiune la Realitatea TV, Titus Corlatean a criticat gestul lui Marian Vanghelie de a asocia PSD cu un demers al Elenei Udrea si al lui Gabriel Oprea. ... Ca perceptie, vedem Udrea, Oprea si Vanghelie.
In parlament, ca independent, Chereches a ramas apropiat de formatiunea lui Cristian Diaconescu si Gabriel Oprea care pe atunci abia prindea forma.
‘‘Alaturi de Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Vali Steriu, Anghel Iordanescu, oamenii care au contribuit decisiv la iesirea Romaniei din recesiune, voi face in continuare o politica de stanga si voi pune umarul la obtinerea unor rezultate bune pentru UNPR in 2012.
Si aliatii lor incearca sa pastreze cadenta optimismului alert, si insusi generalul Oprea, presedintele alora ai lu’ Oprea, declara ca formatia pe care o conduce se va prezenta singura-singurica la alegerile de la anul.
Negocierile pe care Piedone le-ar purta cu liderii formatiunii controlate de generalul Gabriel Oprea au fost confirmate si de surse din UNPR, care au mai sustinut ca edilul ar putea anunta chiar peste o saptamana ca "impartaseste valorile UNPR", in conditiile in care mandatul sau de la Primarie nu-i permite inscrierea in alta formatiune politica.
Piedone, candidatul Miscarii Populare Dincolo de faptul ca, in tot acest timp, Piedone deja practica un joc la doua capete, fiind in negocieri cu Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, ceea ce ii pune cu siguranta la indoiala fidelitate si loialitatea fata de un partid (si fata de Voiculescu, un om care, sa nu uitam, i-a finantat mai multe proiecte rasunatoare in sectorul 4 si i-a asigurat expunerea mediatica permanenta), pierderea sa echivaleaza cu disparitia din PC a singurei figuri curate, cu notorietate si credibilitate, practic singura locomotiva cu potential din toata formatiunea.
google-analytics.com